Hajógyári sziget, kicsik-nagyok játszótere

1033 Budapest, Hajógyári-sziget, Ródli-domb

3_1_main

VN:F [1.9.3_1094]
Környezet
Játékok
Közlekedés
Tisztaság
Pontok: 8.8/10 (33 szavazat)

Ide egyszer mindenkinek el kell menni :) Ha BKV-val, akkor felszállsz a hévre ami Szentendre felé megy. kb 1300 méter a hév megállótól, jó 15 perces séta. De mehetsz kishajóval is a Boráros térről indul…
nem csak csúszdák vannak, több kép is lesz…

Térkép

Tulajdonságok
Játékok
Talaj borítása a játszótéren
Árnyékos hely a játszótéren
Eső elől van hova behúzódni?
Kerítés a játszótér körül
Parkoló a játszótér mellett
Szolgáltatások
Sportolási lehetőség

Fényképek
3_1_7-t.jpg3_1_1-t.jpg3_1_2-t.jpg3_1_3-t.jpg3_1_4-t.jpg3_1_5-t.jpg3_1_6-t.jpg

Hibabejelentés [contact-form 1 "Kapcsolat űrlap 1"]

Hajógyári sziget, kicsik-nagyok játszótere, 8.8 out of 10 based on 33 ratings

Budapest » III. kerület
0-3 éves korig 3 éves kortól

5 hozzászólás

  1. Hétvégén mentünk el az AnnaPeti útmutatását követve, hát nekem messze magasan ez a kedvencem az eddigi játszóterek közül, merthogy ügyesen el lehet vegyülni a gyerekek között. Négyéves lányom is imádta, a másfél éves az ölemben csúszott a kisebb csúzdákon. Egyetlen dolog ami nem tetszett, hogy az egyik nagy csúszdának a tornyán nincsenek fenn az oldal deszkák, gondolom cserélik, kicsit mindig aggódtam mikor a szélén bolyongott a kislányom.

  2. Én is elszeretnék látogatni ide és én is az Anna Peti könyv útmutatása segítségével szeretnék idejutni!

  3. Mi egy véletlen folytán találtunk rá erre a játszótérre,de azóta a gyerekek kedvence.nem tudom normál körülmények között mi a helyzet de mi Május 1-én voltunk kint és nagy volt a zsúfoltság.Szerintem érdemes lenne fejleszteni ezt a játszóteret.Bár nekünk messze van de megéri kilátogatni mert a gyerekek nagyon élvezik. :)

  4. Gyerekkorom óta ismerem a helyet, és a gyerekem amióta megszületett, többször jártunk itt, főleg a gyerek sziget ideje alatt.Már mkisebb korában , amikor még mellette álltam beleült a sárga “tojás”forgóba, 2 mp alatt kellett kikapnom belőle.A minap a gyereksziget alatt már felügyelet nélkül szállt be,(7,5 éves) fejjel repült ki. Amig ellenőriztem, hogy nincs e baja és mostam a csapnál, egy másik kislány sikítva kiabált az anyukájáért, egy közeli kisfiú állította meg. Kérlek nagyon vigyázzatok, mert ez a forgó nagyon VESZÉLYES. Amúgy a játszótér szuper.

  5. Mi is voltunk a Hajógyári szigeten,nagyon jó volt! Lovagoltunk de kissé drága volt!Ittunk az egyik árusnál nagyon finom limonádét és a vattacukruk isteni volt! A csúszda nagyon jó volt nem is akartam hazamenni!Most-már nem csak hévvel hanem busszal is lehet menni a Hajógyári Szigetre a busz a Nyugatitól indul!

Ha már voltál ezen a játszótéren, akkor mondd el a véleményed! Minél többen megírjátok a tapasztalatokat, annál tisztább lesz a kép: Érdemes meglátogatni, vagy sem.

Akár játszótársat is kereshettek! Ha unod, hogy mindig egyedül vagytok a játszótéren és nincs kivel beszélgetni, vagy játszani, írj és keress játszótársakat.

Kérek értesítést, ha valaki hozzászól ehhez a játszótérhez. Ha anélkül kérsz értesítést, hogy hozzászólnál, akkor kattints ide a feliratkozáshoz.