:( Be kell lássuk,...

hogy erőforrások hiányában bizonytalan ideig nem tudjuk az oldalt tovább frissíteni. :(
Próbálunk megoldást találni arra, hogy egy új mobilbarát oldallal és több szolgáltatással újraindulhassunk...
Ha szeretnél értesülni az oldal további sorsáról, akkor itt alul feliratkozhatsz az értesítőre. (Ígérjük nem spammelünk!)
Köszönjük az eddigi figyelmet és reméljük nemsokára találkozunk!

Hajógyári sziget, kicsik-nagyok játszótere

1033 Budapest, Hajógyári-sziget, Ródli-domb

3_1_main

VN:F [1.9.3_1094]
Környezet
Játékok
Közlekedés
Tisztaság
Pontok: 8.8/10 (35 szavazat)

Ide egyszer mindenkinek el kell menni :) Ha BKV-val, akkor felszállsz a hévre ami Szentendre felé megy. kb 1300 méter a hév megállótól, jó 15 perces séta. De mehetsz kishajóval is a Boráros térről indul…
nem csak csúszdák vannak, több kép is lesz…

Térkép

Tulajdonságok
Játékok
Talaj borítása a játszótéren
Árnyékos hely a játszótéren
Eső elől van hova behúzódni?
Kerítés a játszótér körül
Parkoló a játszótér mellett
Szolgáltatások
Sportolási lehetőség

Fényképek
3_1_7-t.jpg3_1_1-t.jpg3_1_2-t.jpg3_1_3-t.jpg3_1_4-t.jpg3_1_5-t.jpg3_1_6-t.jpg

Hibabejelentés [contact-form 1 "Kapcsolat űrlap 1"]

Hajógyári sziget, kicsik-nagyok játszótere, 8.8 out of 10 based on 35 ratings

Budapest » III. kerület
0-3 éves korig 3 éves kortól

6 hozzászólás

  1. Hétvégén mentünk el az AnnaPeti útmutatását követve, hát nekem messze magasan ez a kedvencem az eddigi játszóterek közül, merthogy ügyesen el lehet vegyülni a gyerekek között. Négyéves lányom is imádta, a másfél éves az ölemben csúszott a kisebb csúzdákon. Egyetlen dolog ami nem tetszett, hogy az egyik nagy csúszdának a tornyán nincsenek fenn az oldal deszkák, gondolom cserélik, kicsit mindig aggódtam mikor a szélén bolyongott a kislányom.

  2. Én is elszeretnék látogatni ide és én is az Anna Peti könyv útmutatása segítségével szeretnék idejutni!

  3. Mi egy véletlen folytán találtunk rá erre a játszótérre,de azóta a gyerekek kedvence.nem tudom normál körülmények között mi a helyzet de mi Május 1-én voltunk kint és nagy volt a zsúfoltság.Szerintem érdemes lenne fejleszteni ezt a játszóteret.Bár nekünk messze van de megéri kilátogatni mert a gyerekek nagyon élvezik. :)

  4. Gyerekkorom óta ismerem a helyet, és a gyerekem amióta megszületett, többször jártunk itt, főleg a gyerek sziget ideje alatt.Már mkisebb korában , amikor még mellette álltam beleült a sárga “tojás”forgóba, 2 mp alatt kellett kikapnom belőle.A minap a gyereksziget alatt már felügyelet nélkül szállt be,(7,5 éves) fejjel repült ki. Amig ellenőriztem, hogy nincs e baja és mostam a csapnál, egy másik kislány sikítva kiabált az anyukájáért, egy közeli kisfiú állította meg. Kérlek nagyon vigyázzatok, mert ez a forgó nagyon VESZÉLYES. Amúgy a játszótér szuper.

  5. Mi is voltunk a Hajógyári szigeten,nagyon jó volt! Lovagoltunk de kissé drága volt!Ittunk az egyik árusnál nagyon finom limonádét és a vattacukruk isteni volt! A csúszda nagyon jó volt nem is akartam hazamenni!Most-már nem csak hévvel hanem busszal is lehet menni a Hajógyári Szigetre a busz a Nyugatitól indul!

  6. A kis játszótéren a kötélforgó alatt gumilapokat kellene lerakni, mert a gyerekek amikor “fékeznek”, vagy éppen “hajtják” magukat, hatalmas port kevernek. A napsütésben úgy néz ki, mint a köd. Szombaton begyulladt a szemem. A többi játszó hely alá is gumilapokat kellene tenni. Ez már régi probléma, nem értem, miért nem “szúrt szemet” eddig senkinek!!!

Ha már voltál ezen a játszótéren, akkor mondd el a véleményed! Minél többen megírjátok a tapasztalatokat, annál tisztább lesz a kép: Érdemes meglátogatni, vagy sem.

Akár játszótársat is kereshettek! Ha unod, hogy mindig egyedül vagytok a játszótéren és nincs kivel beszélgetni, vagy játszani, írj és keress játszótársakat.

Kérek értesítést, ha valaki hozzászól ehhez a játszótérhez. Ha anélkül kérsz értesítést, hogy hozzászólnál, akkor kattints ide a feliratkozáshoz.