:( Be kell lássuk,...

hogy erőforrások hiányában bizonytalan ideig nem tudjuk az oldalt tovább frissíteni. :(
Próbálunk megoldást találni arra, hogy egy új mobilbarát oldallal és több szolgáltatással újraindulhassunk...
Ha szeretnél értesülni az oldal további sorsáról, akkor itt alul feliratkozhatsz az értesítőre. (Ígérjük nem spammelünk!)
Köszönjük az eddigi figyelmet és reméljük nemsokára találkozunk!

Elevenpark játszóház

1117 Budapest, Hengermalom utca 19-21

Az Elevenpark nem egy hagyományos játszóház, hanem egyesíti magában a vidámpark és a játszótér elemeit. Egy nagy, világos és barátságos fedett tér, ahol minden hónapban egy-egy rendezvény és gyerekprogramok várják az egész családot. Az Elevenpark játékelemei nem csak gyerekek által használhatóak, hanem a felnőtteknek is egyedülálló élvezetet nyújtanak. Mint aktív családi program, egy közösen eltöltött nap az Elevenparkban, a legjobb választás. Várunk szeretettel minden szórakozva pihenni vágyó családot!

Térkép

Fényképek
elevenpark_jatszohaz_10-t.jpgelevenpark_jatszohaz_1-t.jpgelevenpark_jatszohaz_2-t.jpgelevenpark_jatszohaz_3-t.jpgelevenpark_jatszohaz_4-t.jpgelevenpark_jatszohaz_5-t.jpgelevenpark_jatszohaz_6-t.jpgelevenpark_jatszohaz_7-t.jpgelevenpark_jatszohaz_8-t.jpgelevenpark_jatszohaz_9-t.jpg

Nyitva tartás, árak

Nyitva tartás:
Reggel 9-től este 8-ig egész májusban és a nyári szünetben!


Tartsd nálunk a születésnapodat!
Több információ itt:
http://elevenpark.hu/hu/szuelinapi-buli.html

Blogoljatok! az Elevenpark blogon!
Várjuk véleményetek itt:
http://elevenpark.hu/

Jegyárak
hétfő, kedd , csütörtök szerda péntek, szombat, vasárnap
13-17 óráig
2-14 éves:
1500 ft
Felnőtt:
700 ft
17-19 óráig
2-14 éves:
1200 ft
Felnőtt:
600 ft
9-17 óráig
2-14 éves:
1800 ft
Felnőtt:
1000 ft
17-19 óráig
2-14 éves:
1200 ft
Felnőtt:
600 ft
9-18 óráig
2-14 éves:
1800 ft
Felnőtt:
1000 ft
18-20 óráig
2-14 éves:
1200 ft
Felnőtt:
600 ft

Bemutatkozás


Játék, élmény, szórakozás kicsiknek és nagyoknak

Az Elevenpark a játszótér és vidámpark egyedülálló ötvözete, ahol a gyerekek szüleikkel együtt kikapcsolódhatnak.
A mozgás mellett éttermünkben mindenki megtalálja a sok finomság között a kedvencét. Várunk szeretettel családbarát áron!

Kedves Szülők! Gyermekeik öröme az Önök öröme is. Legyenek ennek részesei!

Válaszd az elevenparkot, mert

  • nálunk kicsik és nagyok, 0-14 évesig, megtalálják a koruknak megfelelő játékot
  • nálunk télen nyáron, hidegben és melegben kúszhatsz, mászhatsz, csúszhatsz és ugrálhatsz kedvedre 4000 m²-en
  • nálunk szüleid sem unatkoznak, míg te játszol, ők pihenéssel, olvasással, kávézással és beszélgetéssel tölthetik idejüket

Elevenpark

A november 6-án, 7-én és 8-án, a budapesti Papp László Arénában rendezett Baba-mama expón mutatkozott be először az Elevenpark.

Ez a park Magyarországon egy újdonság, nem a klasszikus játszóház koncepcióját folytatja, hanem egy teljesen egyedi, újfajta szórakozási lehetőség minden család számára. Gyerekek, egész kicsitől a tizenévesekig, és szüleik nekik megfelelő kikapcsolódást találnak nálunk. Legyen akár borongós hétköznap, unalmas hétvége vagy szünidő, az Elevenparkban töltött idő élmény, játék és szórakozás. Az Elevenpark az aktív pihenés, mozgás, sport és játék ötvözete, ahol az ott töltött idő nevetés, öröm és kikapcsolódás télen, nyáron.

A családok sok-sok újfajta játék közül választhatnak: óriás csúszda, több emeletes mászóka, ugrálóvár, buborékhegy, elektromos kisautó pálya, mászófal, görgős csúszda, lövöldöző és focipálya. A pihenősarok és az étterem kényelmes székei pihenésre és kikapcsolódásra csábítanak. A szülők játszhatnak gyermekeikkel, de csocsó és léghoki is várja őket. A beltéri játszótér azért egy nagyon praktikus találmány, mert nem függ a családi program az időjárás szeszélyeitől. Lehet esős ősz, zimankós tél, rekkenő nyári hőség, az Elevenparkban az idő mindig kellemes. A légkondicionált csarnok fényes, tágas, barátságos, és fesztelen mozgásra nyújt hatalmas teret. Akár több ezer látogató megfordulhat egy napon, az Elevenparknak ez nem akadály. A kedves és segítőkész személyzet által vezetett étterem széles ételkínálata tovább erősíti a játéksziget látogatóinak komfortérzését.

Az Elevenpark Budapest XI. ker.-ben az Új Buda Center bevásárlóközpontban a város egy feltörekvő, új részén található, melynek megközelítése akár Buda akár Pest kerületeiből vagy a környező nagyobb településekről könnyen megoldható.  

Oktoberfest 2011